ARSLAN, ANADOLU AJANSININ (AA) "YILIN FOTOĞRAFLARI" OYLAMASINA KATILDI.

21 Aralık 2018 17:07, Haberler


ARSLAN, ANADOLU AJANSININ (AA) "YILIN FOTOĞRAFLARI" OYLAMASINA KATILDI.

 Genel Başkanımız  Mahmut Arslan,  20 Aralık 2018 tarihinde Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan , Anadolu Ajansı  foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceledi. Arslan, "Haber" kategorisinde tercihini Mustafa Hassona'nın "Gazze'de Türk Bayrağı" başlıklı fotoğraf ,"Yaşam" kategorisinde İlhami Çetin'in "Ali dede ve kedisi" adlı fotoğraf , "Spor" kategorisinde ise Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümü kapsamında Ali İhsan Öztürk'ün çektiği "Atlı Savaş Oyunu" isimli fotoğraf olmak üzere üç kategoride  Yılın Fotoğraflarını oylama  tercihini kullandı.

"AA çok önemli işlere imza atıyor"

Arslan, Uluslararası Kudüs ve Filistin'e Destek Sendikalar Birliği Başkanı görevini de yürüttüğünü anımsatarak, gönlünden geçenin "Yılın Fotoğrafları" içerisindeki bütün Filistin fotoğraflarını oylamak olduğunu söyledi.

Bu fotoğrafların her birinin Filistin'de yaşanan acıları yansıttığını belirten Arslan, başkenti Kudüs olan bağımsız ve özgür Filistin için verilen mücadelelerin önemine değindi.

AA'nın çok önemli işlere imza attığını dile getiren Arslan, "Gökyüzünden Türkiye" çalışmasının da bunlardan biri olduğunu belirtti.




HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Aralık 2018 17:07, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu