ARSLAN, ULUSLARARASI KUDÜS VE FİLİSTENE DESTEK SENDİKALAR BİRLİĞİ İCRA KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

12 Ekim 2018 16:16, Haberler


ARSLAN, ULUSLARARASI KUDÜS VE FİLİSTENE DESTEK SENDİKALAR BİRLİĞİ İCRA KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 11 Ekim 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği İcra Kurulu toplantısına katıldı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, HAK-İŞ İstanbul İl Başkanımız Mustafa Şişman ile uzmanlarımız katıldı.

Toplantıya Uluslararası Kudüs ve Filistine Destek Sendikalar Birliği’ne üye konfederasyonların yöneticileri de katıldı

Toplantıda Uluslararası Kudüs ve Filistine Destek Sendikalar Birliğine farklı ülkelerden konfederasyonların dahil edilmesi, Kudüs ve Filistin davasının ve konfederasyonların tüm her toplantısında dile getirilmesi kararlaştırıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu bünyesinde kurulan Kudüs Komitesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

HAK-İŞ Konfederasyonu Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi İstanbul'da devam eden 10. Beytülmakdis Kanaat Önderleri Forumuna katılarak burada HAK-İŞ adına bir konuşma gerçekleştirdi.

Tanrıverdi, konuşmasında Mescid-i Aksa’nın sadece Filistinlilerin meselesi değil, tüm ümmetin meselesi olduğunu belirterek, Filistin'e barış gelmediği takdirde Ortadoğuya barışın gelemeyeceğini söyledi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ bünyesinde kurulan Kudüs Komitesi hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, HAK-İŞ’in her toplantısında Filistin ve Kudüs davasının gündeme getirildiğini anlattı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Ekim 2018 16:16, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu