AB KİK HEYETİNDEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

11 Ekim 2018 14:04, Haberler


AB KİK HEYETİNDEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın da aralarında bulunduğu, Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) heyeti 11 Ekim 2018 tarihinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

CHP Genel Merkezinde gerçekleştirilen görüşmede, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Türkiye KAMU-SEN Genel Başkanı Önder Kahveci ve TİSK Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Polat katıldı.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaret sonrası AB KİK Heyeti adına basın mensuplarına açıklamada bulunan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile başladıkları ziyaretlerini CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile sürdürdüklerini söyledi. 

Hisarcıklıoğlu, "Bu seçimlerden sonra 'yeni dönem ülkemiz için hayırlı olsun' ziyaretiydi. Diğer siyasi partilerimizi de ziyarete devam edeceğiz. Bizler Türkiye'nin ekonomik ve sosyal hayatının tüm kesimlerini temsil ediyoruz. Birlik ve dayanışma içerisinde hem ülke meselelerinde hem Türkiye'nin genel meselelerinde farklı kesimleri temsil etmemize rağmen her milli meselede ortak hareket etme tavrını geliştirdik. Bu kapsamda yeni dönemin hayırlı olması ziyaretiydi bu" ifadelerini kullandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

11 Ekim 2018 14:04, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu