ARSLAN, KADIN KOMİTESİ PROJE HAZIRLIK TOPLANTISINA KATILDI

11 Temmuz 2018 14:10, Haberler


ARSLAN, KADIN KOMİTESİ PROJE HAZIRLIK TOPLANTISINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 11 Temmuz 2018 tarihinde “Yenilikçi Yöntemlerle Kadın Çalışanların Eğitim Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi İstişare” toplantısına katıldı.

Toplantıya Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin ve konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın kadın komitesi başkan ve temsilcileri katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan,  HAK-İŞ tarafından düzenlenen her etkinliğin bir eğitim niteliğinde olduğunu belirterek, “HAK-İŞ’in etkinlikleri ulusal ve uluslararası düzeyde referans olarak kabul edilmektedir. Bu HAK-İŞ’in önemli bir başarısıdır” dedi.

HAK-İŞ’in kadın konusunda önemli sorumluluklar yüklendiğini ve kadınların zulüm, şiddet görmemeleri ve çalışma hayatında daha fazla yer almaları için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Arslan, “HAK-İŞ olarak kadın konusunda önemli görevler üstleniyoruz. Bu görevler asla ertelenemez, sonraya bırakılamaz” diye konuştu.

Kadın konusunun hayatın önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Arslan, “HAK-İŞ olarak kadın konusunda duyarlılık gösteriyor, projeler hazırlıyor, etkinlikler düzenliyoruz. HAK-İŞ olarak kadın meselesini yalnızca bir proje yapmak olarak görmüyoruz” ifadelerini kullandı.

HAK-İŞ Kadın Komitesi Fatma Zengin de proje hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

11 Temmuz 2018 14:10, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu