ARSLAN, ÇORUM’DA TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

23 Haziran 2018 14:45, Haberler


ARSLAN, ÇORUM’DA TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI


HAK-İŞ Çorum İl Temsilciler Meclisi Toplantısı, Genel Başkanımız Mahmut Arslan başkanlığında 23 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

HAK-İŞ Çorum İl Başkanlığı ve konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikamız Çorum Şubesi tarafından gerçekleştirilen Temsilciler Meclisi Toplantısına, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, HAK-İŞ Çorum İl Başkanı Mustafa Köroğlu, şube yönetim kurulu üyeleri, Hizmet-İş Çorum şubesine bağlı komite başkanları ile işyeri sendika baştemsilcisi ve temsilciler katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Temsilciler Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin önemine dikkat çekti.

HAK-İŞ’in her seçim ve olağanüstü dönemde demokrasiden yana tavır aldığını anlatan Arslan, “Biz emekten, ekmeğimizi büyütmekten, ekonomik gelirimizin artmasından, özgürlükten ve demokrasiden yanayız” dedi. Arslan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin daha iyi ekonomi ve daha güçlü demokrasi için bir fırsat olacağını ifade etti.

“Türkiye Artık Eski Türkiye Değil”

Türkiye’nin, artan ekonomik gücü ve gelişen demokrasisine oranla dış tehdit ve baskıların da arttırıldığına dikkati çeken Arslan, “Türkiye artık eski Türkiye değil. Bu ülkenin istikametini darbelerle, mali oyunlarla, terörle tayin etme dönemi bitmiştir. HAK-İŞ olarak bu noktadan geriye dönüş olmayacağına inanıyoruz. 24 Haziran’da geçmişimiz değil geleceğimiz oylanacaktır. 24 Haziran seçimleri bu açıdan önemli bir mihenk taşıdır. Milletimiz sandığa gidip iradesini ortaya koyacak ve yine en doğru kararı verecektir” diye konuştu.

ARSLAN, ÇORUM ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Temsilciler Meclisi Toplantısı’ndan sonra beraberindeki heyetle birlikte Çorum esnafını ziyaret ederek, kazançlı alışverişler diledi, herkesin sandığa giderek oy kullanmasını istedi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Haziran 2018 14:45, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu