ARSLAN, OATUU GENEL SEKRETERİYLE BİR ARAYA GELDİ

07 Mayıs 2018 00:05, Haberler


ARSLAN, OATUU GENEL SEKRETERİYLE BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 6 Mayıs 2018 tarihinde Afrika Sendikalar Birliği Örgütü (OATUU) Genel Sekreteri Arezki Mezhoud ve OATUU Genel Sekreter Yardımcısı Emmanuel Titus Nzunda ile bir araya geldi.

Toplantıda HAK-İŞ Genel Sekreteri Erdoğan Serdengeçti de hazır bulundu.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan heyete HAK-İŞ’in faaliyetleri ve sendikacılık anlayışı hakkında bilgi verdi.

Arslan, HAK-İŞ’in sosyal diyalog yoluyla sorunlarını çözen, uzlaşmacı, işletmeleri rakip olarak değil birlikte çalıştıkları iş ortakları olarak gören bir konfederasyon olduğunu söyledi.

7 Mayıs 2018 tarihinde HAK-İŞ ile OATUU arasında imzalanacak işbirliği protokolünü önemsediklerini belirten Arslan, “Yarın imzalanacak olan protokolü çok önemsiyorum. Bu protokolü sadece bir anlaşma metni olarak değil, bu istikamette yeni çalışmalar yapmak için önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.

Afrika Sendikalar Birliği Örgütü (OATUU) Genel Sekreteri Arezki Mezhoud, “Yarın imzalanacak olan protokolü çok önemli buluyoruz. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın başarılı ve deneyimli bir sendikacı olması bizim için önemli bir kazanımdır. İmzalanacak olan protokolün her iki konfederasyon için önemli yararlar sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

07 Mayıs 2018 00:05, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu