DUALARIMIZLA GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

16 Mart 2018 09:27, Haberler


DUALARIMIZLA GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 16 Mart 2018 tarihinde konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikamızın Kültür-Sanat Komitesi tarafından Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev alan Mehmetçik için Ankara Hacı Bayram Camisinde sabah namazına müteakip düzenlenen dua programına katıldı. Arslan, "HAK-İŞ olarak dualarımızla güvenlik güçlerimizin yanındayız" dedi. 

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından sınır güvenliğimizi sağlamak amacıyla Suriye’nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek ve dualarımızla Mehmetçiğimizin yanında olmak amacıyla sabah namazında Hacı Bayram Camisinde buluştuk.

Program kapsamında sabah namazına müteakip Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiklerimiz ve bütün güvenlik güçlerimiz için Fetih Suresi okutuldu.

Arslan, “HAK-İŞ olarak, devletimizin terörle mücadelede başarılı olması için her türlü katkı ve desteği vermeye devam edeceğiz. Zeytin Dalı operasyonunun başarıyla sonuçlanmasını, bölgede yeniden huzur ve güven ortamının egemen olmasını temenni ediyoruz. Zeytin Dalı operasyonuna katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Allah yardımcısı olsun. Milletimizin duaları, operasyona katılan evlatlarımızla ve terörizmle mücadele eden tüm güvenlik güçlerimizle beraberdir” dedi.

Programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra Hizmet-İş Sendikamızın Genel Merkez yöneticileri ve üyelerimiz katıldı.


HABERE AİT GÖRSELLER :

16 Mart 2018 09:27, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu