ARSLAN, HİZMET-İŞ SAKARYA ŞUBESİ GENEL KURULUNA KATILDI

03 Şubat 2018 17:35, Haberler


ARSLAN, HİZMET-İŞ SAKARYA ŞUBESİ GENEL KURULUNA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 3 Şubat 2018 tarihinde konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikamızın Sakarya Şubesi 6. Olağan Genel kuruluna katıldı.

Genel kurula Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Genel kurula hitaben konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Sakarya’nın HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ tarihinde önemli bir yer tuttuğunu belirterek, “Sendikal mücadelemizin geçmişinde Sakarya’da geniş bir mücadele alanı bulduk. Bu mücadelenin güçlenmesi ve tahkim edilmesi, yeni hamleler yapılabilmesi için Sakarya’nın ne denli önemli bir konumda olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

“HAK-İŞ 620 Bin Rakamına Ulaştı”

31 Ocak 2018’de açıklanan sendika üye istatistiklerini değerlendiren Arslan, “HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımız her daim olduğu gibi son istatistiklerde de üye sayılarını artırdı. Konfederasyonumuzun üye sayısı ilk defa 600 binin üzerine çıkarak yaklaşık 620 bin rakamına ulaşmıştır. Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikamız Türkiye’nin en büyük işçi sendikası olmaya devam etti” açıklamasında bulundu.

Afrin’de terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik yürütülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’na değinen Arslan, “Bu harekat aynı zamanda emperyalizme ve onların mimarlarına karşı yürütülüyor. Allah, Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.
“Hedefleri, İlkeleri Olan Bir Konfederasyonuz”

Genel kurulda konuşan HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, “HAK-İŞ olarak biz hedefleri, ilkeleri olan bir konfederasyon olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız bunları en güzel şekliyle ortaya koydu. Böyle bir Genel Başkanımız olduğu için ziyadesiyle mutluyuz. Sakarya’ya her zaman değer veren, sahip çıkan bir Genel Başkanımız var. HAK-İŞ olarak sadece bir Konfederasyon olarak değil bir aile gibi hareket ettiğimizi vurgulamak istiyorum. Bütün büyük eğitim faaliyetlerimizi, çalışmalarımızı, 1 Mayıslarımızı burada gerçekleştik” diye konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Şubat 2018 17:35, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu