ÖZ BÜRO İŞ'TEN HAK-İŞ KADIN KOMİTE BAŞKANI YAVUZ'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

31 Ocak 2018 15:14, Haberler


ÖZ BÜRO İŞ'TEN HAK-İŞ KADIN KOMİTE BAŞKANI YAVUZ'A TEŞEKKÜR PLAKETİ


Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın komite Başkanı ve temsilcileri 31 Ocak 2018 tarihinde Konfederasyonumuz genel merkezinde Genel Başkanımız Mahmut Arslan,Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti,HAK-İŞ kadın komite başkanımız Fatma Yavuz ve uzmanlarımız bir araya geldi. 

21 Kasım 2017 tarihinde  ATO Congresium'da binlerce HAK-İŞ’li kadın emekçilerin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Sendikal Bakış Açısıyla Kadın Çalışanlar İçin Sorun Çözme Yöntemleri’ projesinin kapanış toplantısına katılan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan'dan taşerona kadro için destek isteyen Yavuz'a Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba taşeron işçilerin haklı mücadelesine olan değerleri katkılarından dolayı tüm Öz Büro İş üyeleri adına takdir edip teşekkür plaketi verdi.

Plaket töreninde Arslan, Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba'ya ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın komite temsilcilerine HAK-İŞ Kadın Komite Başkanı Fatma Yavuz'a takdir ve teşekkür etmelerinden dolayı tebriklerini sundu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Ocak 2018 15:14, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu