ARSLAN, 15 ÜLKEDEN GELEN YABANCI SENDİKACILARLA BİR ARAYA GELDİ

31 Ocak 2018 15:13, Haberler


ARSLAN, 15 ÜLKEDEN GELEN YABANCI SENDİKACILARLA BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 31 Ocak 2018 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezi’nde dünyanın 15 farklı ülkesinden Türkiye’ye gelen yabancı sendika temsilcilerini kabul etti. Konfederasyonumuz Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti'de katıldı.

‘Uluslararası Eğitim Sendikacılığı Sertifika Programı’ kapsamında MEMUR-SEN Konfederasyonu’na bağlı Eğitim-Bir-Sen Sendikası ve TODAİE ile ortaklaşa yürütülen dünyanın 15 farklı ülkesinden ülkemize gelen yabancı sendikacıları HAK-İŞ’te ağırladık.

Genel Başkanımız Arslan, 15 farklı Ülkeden gelen yabancı sendikacı temsilcilerine  Konfederasyonumuz HAK-İŞ ve bağlı bulunduğu sendikaların işleyişi, faaliyet gösterdikleri alanlar ve yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

HAK-İŞ yurtiçinde ve yurt dışında faaliyet gösteren konfederasyon ve sendikalarla işbirliği içerisinde olduğunu belirten Arslan, yurt dışında bulunan sendika ve konfederasyonlarla ortak ikili işbirliği anlaşmaları gerçekleştirerek sendikal bağlarımızı daha da güçlendirmeye çalışıyoruz.

Arslan, HAK-İŞ ve MEMUR-SEN  kardeş Konfederasyondur. Birlikte birçok ortak projeler ve programlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. "Kudüs İçin Hep Birlikte" konferansını MEMUR-SEN ile birlikte gerçekleştirdik dedi.




HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Ocak 2018 15:13, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu