TORUNTAY, DAVAMIZ KUDÜS MİTİNGİNE KATILDI

15 Aralık 2017 17:20, Haberler


TORUNTAY, DAVAMIZ KUDÜS MİTİNGİNE KATILDI


HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, 15 Aralık 2017 tarihinde Konya Mevlana Meydanında ‘Büyük Cuma Buluşması’ temasıyla gerçekleştirilen ‘Davamız Kudüs’ mitingine katıldı.

Mitinge HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, HAK-İŞ Antalya İl Başkanı M. Talha Kandil, HAK-İŞ Konya İl Başkanı Vacit Sır’ın yanı sıra üyelerimiz katıldı.

Mitingde konuşan HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, “Konya Mevlana alanında Kudüs’ün özgürlüğü, Filistin bağımsızlığı için düzenlenen mitingde HAK-İŞ Konfederasyonu olarak katılım sağlama konusunda her zaman duyarlılık gösterdik ve bu anlamda her türlü katkı ve desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

 Toruntay, “Bugün bu alanda olduğu gibi 17 Aralık Pazar günü de Ankara Anadolu (Tandoğan) meydanında kardeş konfederasyonumuz olan MEMUR-SEN’le birlikte yapacağımız ‘Kudüse Özgürlük, İnsanlığa Barış’ mitingini de inşallah böyle bir coşkulu kalabalıkla düzenleyerek İsrail’e karşı vermemiz gereken tepkiyi hep birlikte vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Toruntay, organizasyonu gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarına ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Aralık 2017 17:20, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu