ADALET NÖBETLERİ HAK-İŞ İLE DEVAM EDİYOR

30 Ekim 2017 14:20, Haberler


ADALET NÖBETLERİ HAK-İŞ İLE DEVAM EDİYOR


Konfederasyonumuz HAK-İŞ, Sincan Cezaevi Kampüsü önünde oluşturulan Ankara 15 Temmuz Platformu kapsamında Adalet Nöbetini aralıksız olarak sürdürmektedir.

HAK-İŞ Yönetim Kurulunda alınan karar doğrultusunda yargılanmaları hala devam eden FETÖ’cü hainlerin yargılandığı Çatı Davası ve Akıncı Üssü davalarına müdahil olma kararı almış ve bu talebimizi mahkemeye sunmuştuk.

30 Ekim 2017 tarihinde Sincan Cezaevi Kampüsü önünde Konfederasyonumuza bağlı Öz Taşıma-İş Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Kayabaşı’nın katılımıyla bir basın açıklaması gerçekleştirdik.

Basına açıklamalarda bulunun Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Kayabaşı, “HAK-İŞ olarak, 15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimine kalkışan eli kanlı katilleri, teröristleri, hainleri protesto etmek, yargılama sürecini takip etmek, şehit yakınlarımızla ve gazilerimizle beraber olmak için toplanmış bulunuyoruz” dedi. 

15 Temmuz gecesi milletin silahıyla kendi milletinin üzerine bomba yağdıran, onları emir-komuta eden katillerin Sincan Cezaevinde adaletin önünde hesap verdiklerini hatırlatan Kayabaşı, “Bizler bu yargılamanın bir an evvel sonuçlandırılması ve bu hainlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etmek için buradayız. İhanetleri ve alçak emelleri açıkça ortada olmasına rağmen bu eli kanlı katiller, ihanetlerini gizlemeye çalışıyorlar” diye konuştu.

Kayabaşı, “Bugün burada görülen davalarda yargı önüne çıkıp hesap veren hainlerin ivedi bir şekilde hak ettikleri en ağır cezayı almalarını bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Ekim 2017 14:20, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu