YILDIZ, OLEYİS İÇ ANADOLU 2 NOLU ŞUBE KONGRESİNE KATILDI

27 Ekim 2017 14:50, Haberler


YILDIZ, OLEYİS İÇ ANADOLU 2 NOLU ŞUBE KONGRESİNE KATILDI


HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, 27 Ekim 2017 tarihinde Konfederasyonumuza bağlı Oleyis Sendikamızın İç Anadolu 2 Nolu Şubesinin 1. Olağan Kongresine katıldı.

Kongreye, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız’ın yanı sıra, Oleyis Sendikası Genel Başkanı Vedat Böke ve Oleyis Sendikasının yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

Önemli bir kongrenin gerçekleştirilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Yıldız, Oleyis Sendikasının HAK-İŞ için önemli bir yeri olduğunu söyledi.

“Yeni Açılımlar Yaptık”

Yıldız, “HAK-İŞ bir istikrar abidesi olarak, bir demokratik adres olarak ve işçilerin güvencesi olarak kurulmuştur ve bu yolda ilerlemektedir. 42 yıllık geçmişimizde sağlam temellere dayanarak önemli bir aşamaya gelmiş bulunuyoruz” dedi.

HAK-İŞ’in Türkiye’deki sendikal harekette kendine yer bulmanın yanında belirleyici ve etkin olan bir aktör konuma geldiğini anlatan Yıldız, “HAK-İŞ olarak son 5 yılda yeni hedefler koyduk ve yeni açılımlar yaptık” diye konuştu. 

“HAK-İŞ İlkeler Konfederasyonudur”

“HAK-İŞ bir ilkeler konfederasyonudur. Kurulduğu günden bu yana ilkeleriyle, prensipleriyle ve hedefleriyle büyüyen bir konfederasyondur” diyen Yıldız, “Kimliği ve ilkeleri olan bir konfederasyon olarak sadece Türkiye’de değil bütün dünyada aynı kimliği ve ilkeleri aynı şekilde temsil ettiğimizi bilmenizi isteriz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Ekim 2017 14:50, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu