SENDİKAL ÖRGÜTLENME SORUNLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİK

11 Ekim 2017 19:13, Haberler


SENDİKAL ÖRGÜTLENME SORUNLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİK


İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Arttırılması Teknik Destek Projesi kapsamında, HAK-İŞ Genel Merkezi’nde bir çalıştay gerçekleştirildi.

Projemizin son ve temel aktivitelerinden olan HAK-İŞ’e Politika Geliştirme Desteği Sunulması faaliyeti (Activity 2.4: Policy Development Support to HAK-IS) kapsamında düzenlenen çalıştay, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in ev sahipliğinde 11 Ekim 2017 tarihinde Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın teşrifleriyle HAK-İŞ Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Konfederasyonumuz HAK-İŞ ve üyesi işkolu sendikalarımızın ve mensuplarımızın kapasitelerinin artırılması amacı doğrultusunda ve HAK-İŞ’e Politika Geliştirme Desteği adlı faaliyet kapsamında düzenlenen çalıştayın açılışında konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Konfederasyonumuz HAK-İŞ üyesi sendikalarımızın karşılaştıkları örgütlenme sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Moderatörlüğünü Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydın Başbuğ’un yaptığı ve Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Kürşat Tutar’ın destek verdiği çalıştaya üye sendikalarımızın Genel Başkanları, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Teşkilatlanma Sekreterleri, örgütlenme uzmanları ve proje ekibi katıldı. 

“Sendikal örgütlenme sorunları – tehditler – fırsatlar ve çözüm önerileri” içerikli çalıştay, katılımcıların yoğun ilgisi ve yaptıkları katkılar sayesinde başarılı bir şekilde tamamlandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

11 Ekim 2017 19:13, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu