İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 13. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

10 Ağustos 2017 21:05, Haberler


İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 13. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK 

İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) kursiyerlerini, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’te ağırladık.

Avrupa Birliği’ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in faydalanıcısı olduğu “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması” Teknik Yardım Projesi (Operasyonu) kapsamında verilen İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 13. Dönem kursiyerleri Konfederasyonumuz Genel Merkez binasını ziyaret ederek Genel Başkanımız Mahmut Arslan ile bir araya geldiler.

10 Ağustos 2017’de gerçekleşen ziyarette İDEP. 13. Dönem kursiyerleri Genel Başkanımız Mahmut Arslan tarafından kabul edildi.

Arslan, HAK-İŞ'in misyonu, vizyonu, yaptığı çalışmalar ve HAK-İŞ tarafından yürütülen proje faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

HAK-İŞ'in her yıl üye sayısını daha da artırarak istikrarlı ve kararlı bir büyüme gösterdiğini belirten Arslan, HAK-İŞ'e bağlı Hizmet-İş Sendikasının bu yıl Türkiye birincisi olduğunu söyledi.

İleri Düzey Eğitimlerinin katılımcılar için faydalı olduğunu görmelerinin HAK-İŞ için oldukça memnuniyet verici bir durum olduğunu belirten Arslan, "Üyelerimizin eğitimlere yoğun ilgi göstermesi bizim için oldukça sevindirici bir durumdur" dedi.

Ziyaret programı, günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Ağustos 2017 21:05, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu