AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARACAN'I HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

03 Ağustos 2017 18:48, Haberler


AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARACAN'I HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 3 Ağustos 2017 tarihinde Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ve beraberindeki başkan yardımcılarını makamında kabul etti.

Ziyarete Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Şahin, Cengiz Gül, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ı HAK-İŞ’te ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Arslan, uzun yıllardan beri tanıdığı Harun Karacan'ın AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

“Ülkemiz İçin Hep Birlikte Çalışacağız”

Karacan'ın siyasi hayatı boyunca daha önceki görevlerinde olduğu gibi yeni görevinde de başarılı çalışmalar ortaya koyacağına inandığını vurgulayan Arslan, “Ülkemiz için hep birlikte çalışacağız. Çalışma hayatının bir parçası olarak yaşadığımız sorunları, itirazları, varsa eleştirileri ve sivil toplum örgütü olarak duyarlılıklarımızı doğrudan iletme konusunda en ufak bir tereddüdümüz olmayacak” dedi.

Arslan, “Sayın Karacan siyasi hayatı boyunca elde ettiği tecrübeleriyle yeni görevinde talep ve sorunlarımıza gereken şekilde duyarlılık gösterecektir” diye konuştu.

“İşçi, İşveren Ve Siyasetçi Yan Yana Değilse Ülkenin Geleceğinde Endişe Duymak Gerekiyor”

Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ise ilk önceliklerinin ülke geleceği olduğunu belirterek, “Eğer ülkenin geleceğinde işçi, işveren ve siyasetçi yan yana değilse ülkenin geleceğinde endişe duymak gerekiyor” dedi.

Karacan, “Sayın Mahmut Arslan, bugüne kadar bize dostluk gösterdi, abilik yaptı. Hep yol arkadaşlığı yaptı. Bu dayanışmayı memleketimiz için yaptık. Anayasa platformlarında ve yolculuklarda beraber olduk. İşçi ve işveren olarak yeri geldiği zaman karşılıklı durduk ama yan yana oturduk” ifadelerine yer verdi. 

“Diyalog Yoluyla Çözemeyeceğimiz Sorun Yok”

AK Parti Genel Merkezi kapılarının sivil toplum kuruluşlarına sonuna kadar açık olduğunu belirten Karacan, “Diyalog yoluyla çözemeyeceğimiz sorun yok. Diyalog kapılarını açık tuttuğumuz müddetçe Allah'ın izniyle hiç bir sorunumuz olmaz” şeklinde konuştu.

Arslan günün anısına Karacan’a HAK-İŞ armalI bir vazo hediye etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Ağustos 2017 18:48, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu