HAK-İŞ'TEN ÇSGB BAKANI SARIEROĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

03 Ağustos 2017 13:21, Haberler


HAK-İŞ'TEN ÇSGB BAKANI SARIEROĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan beraberindeki HAK-İŞ heyetiyle birlikte 3 Ağustos 2017 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Ziyarete Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Şahin, Mustafa Toruntay, Cengiz Gül, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız’ın dışında HAK-İŞ Disiplin ve Denetim Kurulu üyeleri katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun milletvekili olmadan önce HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanlığı yaptığını ve HAK-İŞ bünyesinde çeşitli görevler aldığını hatırlatarak, “Jülide Sarıeroğlu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğunun açıklanması teşkilatımızda umuda ve heyecana yol açtı” dedi.

“HAK-İŞ Geçmişi Olan Birisinin Bakan Seçilmesi Bizim İçin Bir Ödüldür”

HAK-İŞ geçmişi olan birisinin Bakan olarak seçilmesine dikkat çeken Arslan, “Çalışma hayatından gelen biri olarak Bakan seçilmeniz tüm çalışanları sevindirdi” şeklinde konuştu. 

Arslan, Sarıeroğlu’nun kadın olması ve çalışma hayatını bilen birisi olması dolayısıyla bakan olmasını oldukça önemli ve olumlu karşıladıklarını ifade etti.

“Eski Bir HAK-İŞ Mensubu Olarak Bakan Olmaktan Dolayı Mutluyum”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, “HAK-İŞ’i hep ailem olarak gördüm. Eski bir HAK-İŞ mensubu olarak bakanlık görevine getirilmiş olmaktan oldukça mutluyum” dedi.

10 yıl boyunca aidiyet duygusuyla HAK-İŞ’te çalıştığını belirten Sarıeroğlu, “Samimiyet, inanç ve özveriyle bütün paydaşlarımızın da katkısını alarak herkesin sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Arslan, Bakan Sarıeroğlu’na başlıklar halinde çalışma hayatının temel problemleri hakkında açıklamalar yaparak bir rapor sundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Ağustos 2017 13:21, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu