ARSLAN, ZAMBİYALI SENDİKACILARLA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALADI

25 Mayıs 2017 12:00, Haberler


HAK-İŞ ile Zambiya Yerel Yönetimleri İşçileri Sendikası (ZULAVU) ile Zambiya Ulusal Kamu Hizmetleri İşçileri Sendikası (NUPSW) arasında işbirliğini içeren protokol imzalandı.

Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası ve Öz Sağlık-İş Sendikası ile ZULAVU ve NUPSW Sendikaları arasında 24 Mayıs 2017 tarihinde ikili işbirliği protokolü, Konfederasyonumuz Genel Başkanı Mahmut Arslan ile Zambiya Yerel Yönetimleri İşçileri Sendikası Genel Başkanı Misheck Nyambose ve Zambiya Ulusal Kamu Hizmetleri İşçileri Sendikası Genel Sekreteri Beatrice Zulu tarafından imzalandı. 

İmzalanan protokol ile sendikalar arasındaki ikili ilişkilerin geliştirilmesi, sendikacılığın gelişimine katkıda bulunulması, sendikalar arasında uluslararası işbirliği ve karşılıklı eğitim programları yapılması öngörülüyor.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, ikili işbirliği protokolü imza töreninde yaptığı konuşmada, Zambiya Sendikaları ile işbirliğini geliştirmeyi ve ortak projeler yapmayı hedeflediklerini belirtti. 

ZULAVU Sendikası Genel Başkanı Misheck Nyambose ile NUPSW Sendikası Genel Sekreteri Beatrice Zulu da HAK-İŞ ile işbirliği protokolü imzalamanın önemini vurgulayarak, en kısa zamanda ortak projeler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade ettiler.

HABERE AİT GÖRSELLER :

25 Mayıs 2017 12:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu