ARSLAN, ERZURUMLULARI 1 MAYIS KUTLAMALARINA DAVET ETTİ

26 Nisan 2017 01:37, Haberler


ARSLAN, ERZURUMLULARI 1 MAYIS KUTLAMALARINA DAVET ETTİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye İlçe Belediye Başkanı Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, HAK-İŞ Erzurum İl Başkanı Erol Aksakal, MEMUR-SEN Erzurum İl Başkanı Abdullah Duman ve Erzurum’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle çok sayıda HAK-İŞ mensuplarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Arslan, toplantıda HAK-İŞ olarak Erzurum’da gerçekleştireceğimiz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunarak 1 Mayıs’ı birlikte kutlama çağrısında bulundu.

Arslan, HAK-İŞ olarak 1 Mayıs’ın sadece Taksim’de değil, Taksim dışında da kutlanabileceğini anlatmaya çalıştığını belirterek, HAK-İŞ’in her yıl 1 Mayıs kutlamalarını Anadolu’nun farklı şehirlerinde kutladıklarını ifade etti. 


Toplantıya katılan Belediye Başkanları ve STK temsilcileri de HAK-İŞ’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Erzurum’da kutlamasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, kutlama için her türlü desteği vereceklerini söylediler.


HABERE AİT GÖRSELLER :

26 Nisan 2017 01:37, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu