İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE 8. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

24 Nisan 2017 19:57, Haberler


İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE 8. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK


İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) kursiyerlerini, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’te ağırladık.


Avrupa Birliği'ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında, Konfederasyonumuz HAK-İŞ'in faydalanıcısı olduğu “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması” Teknik Yardım Projesi (Operasyonu) kapsamında verilen İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 8. Dönemi kursiyerleri Konfederasyonumuz Genel Merkez binasını ziyaret ederek Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile bir araya geldiler.

24 Nisan 2017’de gerçekleşen ziyarette İDEP. 8. Dönem kursiyerlerini kabul eden Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, ziyarette Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdüğü kıdem tazminatı fonu, taşeron işçilerin ve geçici mevsimlik işçilerin durumu gibi konularda açıklamalarda bulundu.

Günümüzde sendikacılığın ne kadar önemli olduğunu açıklayan Yıldız, sendikacıların toplumdaki yerini anlattı.

Kursiyerlere sendikacılık konusunda önemli bir eğitim aldıklarını dile getiren Yıldız, üyelerimize HAK-İŞ’in faaliyetlerinden bahsetti.

“HAK-İŞ olarak proje ve politika üreten bir örgütüz”

Yıldız konuşmasında, “HAK-İŞ olarak proje ve politika üreten bir örgütüz. Ne kadar çok çalışırsak, hedeflerimize o kadar ulaşabileceğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret programı, günün anısına toplu aile fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Nisan 2017 19:57, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu