IndustriALL HEYETİNİ HAK-İŞ'TE AĞIRLADIK

21 Mart 2017 14:21, Haberler


IndustriALL HEYETİNİ HAK-İŞ'TE AĞIRLADIK



Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin, Konfederasyonumuz Genel Merkezinde 21 Mart 2017 tarihinde IndustriALL Avrupa ve IndustriALL Küresel Sendikaları karma heyeti ile bir araya geldi. Görüşmede  Genel Sekreterimiz  Dr. Osman Yıldız, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Öziplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç ve uzmanlarımız hazır bulundu.


Görüşmede son dönemde gündeme gelen Avrupa Birliğine üyelik konusunda açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin: “Bizleri ortak kılan pek çok değerimiz var. Daha fazla konuşmaya ve diyalog yürütmeye ihtiyacımız var. Sorunları saygı çerçevesinde dile getirmeliyiz, önemli olan her ne olursa olsun bir masanın etrafında beraber olabilmektir. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Ancak sağduyulu davranmalıyız. İçinde bulunduğumuz coğrafya hem politik hem de ekonomik sıkıntıları bir arada yaşayan bir bölge. Bu durumda insanlığa faydalı olabilmenin tek yolu tansiyonu düşürecek bir tavır takınmaktır” şeklinde konuştu.


IndustriALL Küresel Genel Sekreteri Valter Sanchez ve Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan ile IndustriALL Avrupa Genel Sekreteri Luc Trıangle’dan oluşan karma heyet HAK-İŞ’in yapıcı tavrının özellikle sıkıntılar yaşanan bu bölge için son derece büyük önem taşıdığını, bunu duymuş olmaktan dolayı memnun olduklarını ifade etti. 


HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Mart 2017 14:21, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu