ARSLAN, EĞİTİM-BİR-SEN 25.YIL ÖNCÜLER BULUŞMASINA KATILDI

10 Şubat 2017 22:59, Haberler




 Genel başkanımız Mahmut Arslan Memur-sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Sendikasının 10 Şubat 2017 tarihinde düzenlediği 25.Yıl Öncüler Buluşmasına katıldı.


 Eğitim-Bir-Sen’in 25.Yıl Öncüler Buluşmasında, Mehmet Akif İnan’ı saygıyla, rahmetle hürmetle anarak sözlerine başlayan Arslan, Türkiye’nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen’in başarısı HAK-İŞ’in başarısıdır. Sizin güçlenmeniz büyümeniz en fazla HAK-İŞ’i memnun eder diyerek, onun için HAK-İŞ ailesini  Memur-sen ve Eğitim-Bir-sen’in bir parçası olarak görüyoruz.


Arslan, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in kuruluşundan bugüne hem uluslararası ilişkilerde hem Türkiye’ye ait her türlü sorunun çözümü konusunda başka hiçbir teşkilata nasip olmayan bir ortak anlayışa sahip olmak HAK-İŞ için büyük bir imkan olduğunu dile getiren Arslan, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’e başarılar diliyorum


Eğitim müfredatı konusunda öz eleştiri yapan Arslan,  Eğitim konusu bizim içimizde bir yaradır. Türkiye 15 yıllık AK Parti iktidarında büyük değişimlere imza attı. Devrim denebilecekleri gerçekleştirdi, ancak Eğitim konusunda ne yazık ki sınıfta kaldı.  Bu konuda Eğitim-Bir-Sen’in mücadelesini kararlılığını gerçekten taktirle karşılıyorum ve başarılar diliyorum. 


 Büyük bir mücadelenin içinden bu günlere gelindiğini ifade eden Arslan, Memur-Sen’i ve Eğitim-Bir-Sen’i daha ileriye taşıma konusunda azminizi kararlılığınızı, mücadelenizi gelecek yıllarda da başarılarınızın devamını rabbimden  diliyorum diyerek konuşmasına son verdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Şubat 2017 22:59, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu