ARSLAN, İLERİ DÜZEY EĞİTİM PORGRAMINA KATILAN 2.GRUP İŞÇİLERİN SERTİFİKA TÖRENİNE KATILDI

03 Şubat 2017 21:36, Haberler



Genel Başkanımız Mahmut Arslan 03 Şubat 2017 tarihinde Ankara'da HAK-İŞ, Avrupa Birliği ve MÜSİAD ortaklığıyla gerçekleştirilen "İşçi ve İşverenlerin Uyum Yeteneklerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Arttırılması Teknik Destek Projesi" kapsamında İleri Düzey Eğitim programını tamamlayan  ikinci gruba katılan işçilerle bir araya gelerek sertifikalarını verdi.


ARSLAN, HAK-İŞ olarak amacımız, Türkiye'ye 650 civarında yeni sendika lideri kazandırmak. Bu proje belki de çoğu projeye örnek teşkil ediyor. Sendikacılığın okulunun olmadığını ifade eden Arslan, sendikacılık sadece hayatın içerisinde mücadeleyle elde edilecek, mücadeleyle oluşacak bir husus. Biz HAK-İŞ olarak sadece toplu iş sözleşmesi yapıp, daha çok ücret alma, daha fazla sosyal hak alma mücadelesi içerisinde olamayız. Bu zaten bizim işimiz, bu sendikacılığın temeli. Esas olan bunun ötesine geçmek. Bunun ötesine geçmek de eğitimden, mücadeleden, kendimizi geliştirmekten geçiyor. Bu süreç size bir şeyler katarken bir taraftan da bir şeyleri öğrenme imkanı sağlıyor. Çalışma alanındaki her konuda söz söyleyebilecek bir birikimi yakalayacaksınız. Her konuda fikrinizi beyan edebileceksiniz. Hepinizin HAK-İŞ'i temsil edebilecek sendika liderleri olacağınıza inanıyor eğitimleri tamamladıktan sonra sizlerden çok şey bekliyoruz" dedi.


ARSLAN, İleri Düzey Eğitim programını tamamlayan  ikinci gruba katılarak sertifikalarını alan işçilerle toplu aile fotoğrafı çekilerek program sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Şubat 2017 21:36, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu