ARSLAN, ANADOLU AJANSI’NDA SÖZLEŞME TÖRENİNE KATILDI

04 Ocak 2017 14:57, Haberler


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Konfederasyonumuza bağlı Medya-İş Sendikamız ile Anadolu Ajansı arasında imzalanan üçüncü dönem toplu iş sözleşmesi törenine katıldı.


Anadolu Ajansı’nın dünyanın sayılı haber ajanslarının biri olduğunu belirten Arslan, “Anadolu Ajansı’nın başarısı bizim başarımız, milletimizin başarısıdır” dedi.


Konfederasyonumuza bağlı Medya-İş Sendikamız ile Anadolu Ajansı (AA) arasında toplu iş sözleşmesi, 4 Ocak 2017 tarihinde AA konferans salonunda düzenlenen törenle imzalandı. Törene Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Hamdi Ateş ve AA çalışanları katıldı.


Törende konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Anadolu Ajansı’nın başarısına dikkat çekti. AA’nın dünyada bayrağımızı en uç noktalara taşıdığını belirten Arslan, “AA’nın dünyanın ilk onundan ilk beşe gelmesi konusunda üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getirmeliyiz. Anadolu Ajansının başarısını kendi başarımız görüyoruz, gurur duyuyoruz. Çünkü biz toplu iş sözleşmesinin bir tarafı değil, iki tarafı da düşünüp sahiplenen bir anlayışa sahibiz” dedi.


Anadolu Ajansı'nın gerek Türkiye'de gerek dünyada ortaya koyduğu başarıdan dolayı hem çalışanları hem de AA Genel Müdürü Şenol Kazancı'yı tebrik eden Arslan, AA çalışanlarını, 15 Temmuz darbe ve işgal girişimi esnasında gösterdiği demokratik duruştan dolayı da tebrik etti.


Arslan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Medya-İş Sendikası ve Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, toplu iş sözleşmesinin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.


Genel Başkanımız Arslan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve AA Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya günün anısına hediye takdim etti.



04 Ocak 2017 14:57, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu