RUSYA BÜYÜKELÇİSİNE YÖNELİK TERÖR SALDIRISINI KINIYORUZ

19 Aralık 2016 19:52, Haberler


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik terör saldırısını kınayarak, “İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırılarının ardından Ankara’da Rus Büyükelçi’ye yönelik saldırı Türkiye’nin bir kaosun içine çekilmek istendiğini açıkça göstermektedir. Emekçiler olarak Türkiye’nin birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci atlatacağına inanıyoruz. Bu süreçte bütün dünyanın, ülkelerin ve vatandaşların büyük bir sağduyu ile hareket etmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi. 
 
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 
 
“Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik terör saldırısını kınıyoruz. İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırılarının ardından Ankara’da Rus Büyükelçi’ye yönelik saldırı Türkiye’nin bir kaosun içine çekilmek istendiğini açıkça göstermektedir. Türkiye ve Rusya ilişkilerini baltalamaya yönelik bu saldırıyı nefretle kınıyoruz. 
 
Emekçiler olarak Türkiye’nin birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci atlatacağına inanıyoruz. Geniş bir coğrafyada ürkütücü oyunların oynanmaya çalışıldığı bu süreçte bütün dünyanın, ülkelerin ve vatandaşların büyük bir sağduyu ile hareket etmesi gerektiğine inanıyoruz.  
 
Rus Devletine, Rus halkına ve ülkemize başsağlığı dileğinde bulunuyor. Terör saldırıların, terörist faaliyetlerin biran önce son bulmasını temenni ediyoruz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Aralık 2016 19:52, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu