GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN, ŞEHİDİMİZİN CENAZESİNE KATILDI

12 Aralık 2016 16:31, Haberler


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit olan üyemiz İETT çalışanı Ahmet Dokuyucu’nun, 12 Aralık 2016 tarihinde Kahramanmaraş’ta düzenlenen cenaze törenine katıldı.

 

Şehidimizin cenaze törenine Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Ak Parti K. Maraş Milletvekili İmran Kılıç, K. Maraş Valisi Vahdettin Özkan, K. Maraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, İstanbul 3 No’lu İETT Şube Başkanımız Resul Kalkavan ve Kahramanmaraş Şube Başkanımız Ömer Çınar, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların Kahramanmaraş ve Gaziantep şube başkanları, şehidimizin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Memleketi Kahramanmaraş’a bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde kalabalık bir cemaatle toprağa verilen şehidimiz Ahmet Dokuyucu, 11 yıldır, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İETT Genel Müdürlüğü’nde şoför olarak çalışıyordu.

 

Şehidimizi son yolculuğunda da yalnız bırakmayan Arslan, şehidimizin ailesi ve yakınlarıyla görüşerek başsağlığı diledi.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Aralık 2016 16:31, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu