İSTANBUL'DAKİ HAİN SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUZ

10 Aralık 2016 23:46, Basın


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne bombalı araçla düzenlenen hain  saldırıyı ilişkin  yaptığı açıklamada  şunları  kaydetti: 

"Devletimizin bekası, milletimizin geleceğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik yapılan hain terör saldırılarının bir yenisini bu akşam İstanbul'da  yaşadık.

Bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin hedefinin yine güvenlik kuvvetlerimiz olduğu anlaşılıyor. Amaçları toplumsal bütünlüğümüzü, birliğimizi, dayanışmamızı tahrip etmek olan bu hainlerin tuzağına düşmeyeceğiz. 

Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Mücadeleden vazgeçmeyeceğimizi  herkesin bilmesini  istiyoruz.

Milletimizin benzer terör saldırılarında ortaya koyduğu dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışını devam ettireceğine inanıyoruz. Ülkemize yönelik içeride ve dışarıda tezgahlanan tuzakları her zaman olduğu gibi yine boşa çıkaracağız.

Hain saldırıyı bir kez daha kınıyor, sorumluların  biran önce  yakalanarak gerekli cezaya çarptırılmasını temenni ediyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyor, yakınlarına ve milletimize geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz."

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Aralık 2016 23:46, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu