HAK-İŞ YÖNETİM KURULUMUZ ENERJİ-İŞ SENDİKAMIZIN YETKİLİSİNE YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYI KINADI

24 Ekim 2016 15:03, Haberler


                                                            BASIN DUYURUSU                                                       

                                                                                                                                      24 EKİM 2016

 

 

HAK-İŞ YÖNETİM KURULUMUZ ENERJİ-İŞ SENDİKAMIZIN YETKİLİSİNE YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYI KINADI

 

HAK-İŞ Yönetim Kurulumuz , Kahramanmaraş, Afşin-Elbistan  Termik Santrali'nde Enerji-İş Sendikamızın Yetkilisi Keramettin Erdoğan'a yönelik saldırıyı kınadı.

 

HAK-İŞ Yönetim Kurulumuz; Kahramanmaraş'ta Enerji-İş Sendikamız tarafından örgütlenilen Afşin-Elbistan Termik Santrallerinde çalışan, Enerji-İş Sendikamız yetkilisi Keramettin Erdoğan'a yönelik saldırıyı kınadı. Bu saldırı, demokratik sendikal mücadeleyi tehdit eden bir saldırıdır.  TÜRK-İŞ'e bağlı TES-İŞ Sendikası Şube Başkanının akrabaları tarafından darp edildiği anlaşılan saldırı olduğu  belirtilmektedir.

 

Bu saldırganlığı ne TÜRK-İŞ'in nede TES-İŞ sendikasının onaylamayacağına ve bu tip saldırganlığa pirim vermeyeceğine inanıyoruz.

 

Bu saldırganlığa karşı TÜRK-İŞ ve TES-İŞ'in  gereğini yapmalarını bekliyoruz. 

 

 

HAK-İŞ Yönetim Kurulumuz, Enerji-İş Sendikamıza geçmiş olsun dileğinde bulunarak, yetkililerin bu saldırıyı gerçekleştirenleri yakalayıp adalete teslim etmelerini bekliyoruz.

 

 Demokratik sendikal mücadeleye tahammülü olmayan şehir eşkıyalarını şiddetle kınayarak, tedavisi yoğun bakımda devam, Keramettin Erdoğan’a acil şifalar diledi.  Alçak saldırıyı gerçekleştirenleri ve azmettirenleri lanetliyor, çalışma barışı, işyeri huzuru ve demokratik sendikal mücadeleyi tehdit eden bu saldırgan yapıyı kınıyoruz.

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Ekim 2016 15:03, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu