ÇELİK-İŞ SENDİKASI BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI

26 Ağustos 2016 14:00, Haberler


ÇELİK-İŞ SENDİKASI BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Çelik-İş Sendikamızın Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına katıldı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile birlikte 26 Ağustos 2016 tarihinde Çelik-İş Sendikamızın Nevşehir’de gerçekleştirilen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına katıldı.

 

Toplantıda, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 15 Temmuz’da hainler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi ve ardından ülkemizde yaşanan terör olaylarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Arslan, ­milletimizin onurlu bir şekilde darbelere karşı durduğunu vatanımızın bağımsızlığı, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için göğsünü kurşunlara siper ettiğini belirterek, “Vatanımızın bağımsızlığı, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum” dedi.

 

Türkiye’nin bölgesinde güçlü ve oyun kurucu bir ülke olmasını istemeyen şer odaklarının, ülkemize karşı taşeron terör örgütlerini kullanarak saldırdığını belirterek, “Ancak nereden gelirse gelsin. Kim yaparsa yapsın, Türkiye ve halkımız teröre teslim olmayacaktır” dedi.

 

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci de toplantıda bir konuşma yaptı.

 

“Çelik-İş Sendikası Olarak Her Zaman Darbeleri Şiddetle Lanetliyoruz. Milli İrade ve Demokrasinin Yanındayız” sloganı ile gerçekleştirilen Çelik-İş Sendikası Genişletilmiş başkanlar Kurulu, topla fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

26 Ağustos 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu