ARSLAN’DAN YARALILARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

15 Ağustos 2016 14:00, Haberler


ARSLAN’DAN YARALILARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında demokrasiye sahip çıkma adına meydanları dolduran ve hainlerin saldırıları sonucu yaralanan HAK-İŞ mensuplarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Arslan, 15 Ağustos 2016 tarihinde HAK-İŞ mensubu olan Gökberk Özeş, Ahmet Arık, Abdullah Sezgin, Kazım Çakır ve Mustafa Karamemiş’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Arslan, yaralılarımıza “Vatanımıza, bayrağımıza ve ezanımıza sahip çıkmak adına büyük bir mücadeleye imza attınız. Bu vatan sizlerin verdiği mücadeleyi asla unutmayacak. Allah sizlerden razı olsun. HAK-İŞ teşkilatı olarak her zaman yanınızdayız. Allah şifa versin. Biran önce sağlığınıza kavuşmanızı temenni ediyorum” dedi.

 

Arslan, Hizmet-İş Sendikamızın üyesi, Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde Çevre Düzenlemede çalışan İzzet Kavcı’ya Başsağlığı ziyaretine gitti. Arslan, geçen hafta; Şırnak'ın Uludere ilçesi Habur 2 noktası mevkiinde PKK'lı teröristlerce önceden yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ve ardından uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonucu şehit olan oğlu için başsağlığı dileğinde bulundu.

 

 

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Ağustos 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu