FRANSA'DAKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

15 Temmuz 2016 14:00, Basın


HAİN TERÖRÜ LANETLİYORUZ

FRANSA'DAKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Fransa'nın milli bayramını kutladığı günde Nice kentinde gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınayarak, insanlığın ortak sorunu olan teröre çare bulunması için uluslararası kuruluşların ve ülkelerin çifte standardı bırakarak biraraya gelmesi ve teröre karşı ortak tavır alması gerektiğini ifade etti.


ARSLAN, Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu bir dünya umudumuzu bir kez daha yineliyoruz” dedi.


İnsanlığın ortak sorunu olan teröre çare bulunması için uluslararası kuruluşların ve ülkelerin çifte standardı bırakarak biraraya gelmesini ve teröre karşı ortak tavır alması istiyoruz. HAK-İŞ olarak, terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, Dünya umut ediyoruz.

 

Fransa'nın Nice kentinde yaşanan terör saldırısını nefretle bir kez daha kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine ve Fransa halkına sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.”

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Temmuz 2016 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu