ÇALIŞMA BAKANLIĞI İFTAR PROGRAMINA KATILDIK

30 Haziran 2016 14:00, Haberler


ÇALIŞMA BAKANLIĞI İFTAR PROGRAMINA KATILDIK

 

HAK-İŞ olarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu tarafından sivil toplum kuruluşu temsilcilerine verilen iftar programına katıldık.

 

Çalışma Bakanlığı tarafından STK temsilcileri için düzenlenen iftar programı 29 Haziran 2016 tarihinde ATO Congresium'da gerçekleştirildi. İftar programına Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Yönetim Kurulu Üyeleri, Sendikalarımızın Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, komitelerimizin başkan ve üyeleri ile bürokratlar ve milletvekilleri katıldı.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, terör saldırılarında hayatını kaybedenleri rahmetle andı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan da “HAK-İŞ olarak terörün her türlüsüne karşıyız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. İstanbul’da gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralananlara da acil şifalar diliyorum. Yaklaşmakta olan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Genel Başkanımız Mahmut Arslan'a dünyanın ilk Toplu İş Sözleşmesi olan ve Kütahya’da imzalanan 13 Temmuz 1766 tarihli Fincancılar Anlaşmasını takdim etti.

 

İftar programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Haziran 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu