İSTANBUL’DAKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

07 Haziran 2016 14:00, Basın


İSTANBUL’DAKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet otobüslerinin geçişi sırasında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen hain saldırıyı kınıyoruz. ARSLAN, “Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet otobüslerinin geçişi sırasında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen hain saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

“HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, İstanbul’un en işlek alanlarından biri olan Vezneciler’de gerçekleşen terör saldırısını nefretle kınıyoruz.

 

Saldırıda ilk belirlemelere göre 7 polisimizin ve 4 sivil vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 36 kişinin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, terör saldırılarının amacının ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmak olduğunu biliyoruz. Ancak Türkiye devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele konusunda daha aktif ve etkin çalışmaları hayata geçirecek ve başarıya ulaşacaktır.

 

HAK-İŞ olarak, terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.”

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

07 Haziran 2016 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu