ARSLAN BOYDAK HOLDİNG'İ ZİYARET ETTİ

01 Haziran 2016 14:00, Haberler


ARSLAN BOYDAK HOLDİNG'İ ZİYARET ETTİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 31 Mayıs 2016 tarihinde Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak'a Boydak Holding Binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın yanı sıra Öz Ağaç İş Sendikamız Genel Başkanı Eyup Karaderili, Konfederasyonumuza Bağlı Sendikalarımızın Yöneticileri ve  Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

Görüşmelerin ardından Mustafa Boydak'ın daveti üzerine birlikte Boydak Yönetim Kurulu ve HAK-İŞ Heyeti birlikte yemek yedi. Genel Başkanımız Mahmut Arslan başkanlığındaki HAK-İŞ Heyeti Boydak Holding Eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’ı makamında ziyaret ederek cezaevinde kaldığı süreler için kendisine geçmiş olsun temennisinde bulundu. Arslan işverenleri rakip olarak görmedikleri sosyal birer ortak olarak gördüklerini söyledi.

 

Hacı Boydak’ta gerçekleşen ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek, “Sizlerin rolü Türkiye için gerçekten çok önemli. Bunu da en iyi şekilde vatanımızın, milletimizin yanında olarak gösteriyorsunuz" dedi.

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Haziran 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu