HAK-İŞ KADIN DOSTU İŞYERLERİNİ BELGELENDİRME PROJESİ ADANA VE ANTALYA EĞİTİMLERİ YAPILDI

24 Nisan 2016 14:00, Haberler


HAK-İŞ ve ÇASGEM ORTAKLIĞINDA YÜRÜTÜLEN '' SOYAL DİYALOG YOLUYLA KADIN DOSTU İŞ YERLERİNİ BELGELENDİRME PROJESİ'' NİN ADANA VE ANTALYA BELGELENDİRME KOMİTE TOPLANTISI VE EĞİTİMLERİ  BAŞARIYLA TAMAMLANDI


HAK-İŞ ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) ortaklığında yürütülen “Sosyal Diyalog Yoluyla Kadın Dostu İş Yerlerini Belgelendirme Projesi’'nin Adana ve Antalya Belgelendirme Komite Toplantısı ve Eğitimleri  19-22 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi.


Adana'da söz konusu eğitimlere HAK-İŞ İl Temsilcisi/Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel, HiltonSA Avukatı Osman Önal, Öz İplik-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Muzaffer Birdoğan, Öz Oman-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Şahin Cerit, Oleyis Sendikası Doğu akdeniz Şube Başkanı Ali İhsan Artut, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı ve Proje Uzmanı Fatma Yavuz, HAK-İŞ Hukuk Müşaviri  Av. Ahmet Serdar Karagöz, Hizmet-İş Sendikası Hukuk Müşaviri Kiraz Bilge Akçomak, Oleyis Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Serpil Açıkgöz, Proje Asistanı Şah Murat Büyükçapar ve ÇASGEM adına proje ortağı ÇASGEM ISG Uzmanı Hasan Aydos katılmışlardır.


Adana'da  gerçekleştirilen Belgelendirme Komite Toplantısı ve Eğitimi kapsamında, Hizmet-İş, Öz Orman-İş, Öz İplik-İş  ve Oleyis  Sendikalarının işçi ve işveren temsilcilerinden oluşan  toplam 40 kişi eğitimlerden yararlanmışlardır.


Adana eğitim programında HAK-İŞ İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel  ve HiltonSA Avukatı Osman Önal bir açılış konuşması yaptı.


Antalya'da gerçekleştirilen söz konusu eğitimlere HAK-İŞ İl Temsilcisi/Hizmet-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Pilevne, Oleyis Sendikası Genel Mali Sekreteri ve Manavgat Şube Başkanı M. Ali Örs ve Oleyis Sendikası Antalya Şube Başkanı Durali Arslan katılmışlardır.


Antalya'da  gerçekleştirilen Belgelendirme Komite Toplantısı ve Eğitimi kapsamında, Hizmet-İş, Öz Orman-İş ve Oleyis Sendikalarının işçi ve işveren temsilcilerinden oluşan  toplam 35 kişi eğitimlerden yararlanmışlardır.


Antalya eğitim programında HAK-İŞ İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Pilevne bir açılış konuşması yaptı.


Ayrıca Adana ve Antalya'da gerçekleşen söz konusu eğitimlere Sendikalarımızın Kadın Komite Başkan ve yardımcıları ve üyeleri de katılmışlardır.


Eğitimler interaktif bir ortamda gerçekleşmiş olup, proje kapsamında işçi ve işveren temsilcilerine '' SA 8000 Sosyal Sorumluluk Yönetim Sistemi Kriterleri, İSG Alanında İş Yerlerinde Yapılması Gerekli Düzenlemeler, Çalışma Hayatında Haklar ve Kadın, Mobbing (Psikolojik Taciz) konularında eğitimler verildi.

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Nisan 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu