ARSLAN’DAN ÜYELERİMİZE AZERBAYCAN DAVASINA DESTEK ÇAĞRISI

13 Nisan 2016 14:00, Haberler


ARSLAN’DAN ÜYELERİMİZE AZERBAYCAN DAVASINA DESTEK ÇAĞRISI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan,  Ermeni işgali altındaki Dağlık Karabağ Topraklarında işgalin son bulması için uluslararası farkındalık oluşturmayı hedefleyen imza kampanyasına Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in destek verdiğini, sendikalarımızın bu konuda önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek, Sendikalarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.


Türkiye ve Azerbaycan’ın “Tek Millet, iki devlet” olduğunu, derin kardeşlik bağları ile birbirine bağlı olduğunu anımsatan Arslan, bu sorumluluğun gereği olarak bütün üyelerimize kampanyaya imzalarıyla destek vermesi konusunda çağrı yaptı. Arslan, “Üyelerimiz tarafından verilecek her imza ve destek Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan’ın kınanması, ABD ve Avrupa Konseyi’nin olaya duyarsız kalmaması açısından son derece önem taşımaktadır” dedi.


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Azerbaycan’da Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği’nin, Dağlık Karabağ ve bölgeye komşu diğer toprakların Ermenistan işgal politikalarına dair Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nin (AKPM) 2085 sayılı raporuna ilişkin karara resmi bir cevap verilebilmesi amacıyla Beyaz Saray’a “Adaletin Sağlanması ve Büyük Facianın Önlenmesi Adına” başlıklı dilekçe ile çağrıda bulunduğunu anımsattı.


Ermeni işgali altındaki Dağlık Karabağ topraklarında işgalin son bulması için uluslararası farkındalık oluşturmayı hedefleyen imza kampanyasına Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in destek verdiğini ifade eden Arslan, sendikalarımıza gerek web siteleri, gerekse sosyal medya hesapları ile kampanyanın yayılması konusunda verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.


Arslan, sendikalarımıza üye bütün işçilerin kampanyaya katılımının uluslararası alanda farkındalık yaratılması ve Azerbaycan’ın davasına sahip çıkılması açısından son derece önemli olduğunu belirterek, üyelerimize kampanyaya katılma çağrısında bulundu.


Kampanyaya www.isgaledurde.com internet sitesindeki linke tıklayarak katılabilirsiniz.

 

Katılımcıların, linkte bulunan ad, soyad ve mail bölümlerini doldurduktan sonra mail adreslerine gelen onay postasına mutlaka cevap vermesi gerekiyor.

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Nisan 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu