HAK-İŞ’Lİ KADINLAR ANKARA’DA BULUŞUYOR HAK-İŞ KADIN EMEĞİ BULUŞMASINA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE EŞİ DE KATILACAK

06 Mart 2016 14:00, Basın


HAK-İŞ’Lİ KADINLAR ANKARA’DA BULUŞUYOR

HAK-İŞ KADIN EMEĞİ BULUŞMASINA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE EŞİ DE KATILACAK


HAK-İŞ’li kadınlar Dünya Kadınlar Gününde Ankara’da buluşacak. HAK-İŞ’in “Uluslararası V. Kadın Emeği Buluşması”na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ve Eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendi katılacak. Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN binlerce kadına seslenecek.


HAK-İŞ’in “Kadınların Sendikal Hayata Katkı ve Katılımı İçin Eğitim” sloganıyla Uluslararası V. Kadın Emeği Buluşması’na ulusal ve uluslararası sendikal hareketten kadın temsilciler ile 81 ilden binlerce HAK-İŞ’li kadın katılacak.


7 Mart 2016 Pazartesi günü (Yarın) Ankara’da ATO Congresium’da gerçekleştirilecek toplantı, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN ve HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma YAVUZ’un açılış konuşması ile başlayacak.


Toplantıya, Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan ve Suruç kampında yaşayan mülteci kadınları temsilen bir grup da katılacak ve kısa bir konuşma yapacak.


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Yönetim Kurulu, Üye Sendikalarımızın Genel Başkanları, Kadın Komitesi Başkan ve Üyeleri ile 33 ülkeden gelen sendika temsilcileri 7 Mart 2016 Pazartesi günü (Yarın) saat 09:30’da Ankara’da Merasim Sokak’ta saldırının yaşandığı alana karanfil bırakarak saldırıda hayatını kaybedenleri anacak.


“HAK-İŞ ULUSLARARASI V. KADIN EMEĞİ BULUŞMASI”  PROGRAM

7 Mart 2016, Pazartesi

09:30 Şehitlerimizi Anma Töreni

(Merasim Sokak / Ankara)

12:00 Açılış Aktiviteleri

Açılış Konuşmaları

Fatma YAVUZ HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı

Mahmut ARSLAN HAK-İŞ Genel Başkanı


Protokol Konuşmaları

Recep Tayyip ERDOĞAN T.C Cumhurbaşkanı


Tarih  : 7 Mart 2016, Pazartesi

Saat    : 12:00

Yer      : ATO Congresium / Ankara


Not: HAK-İŞ’in “Uluslararası V. Kadın Emeği Buluşması” etkinliklerimiz logosuz ve şifresiz olarak,   7 Mart 2016 Pazartesi günü saat 11:30’dan itibaren, aşağıdaki frekanslardan canlı olarak yayınlanacaktır.

Frekans:         12712

Sembol :         2222

Vertical :        Dikey

Fec :                5/6

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

06 Mart 2016 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu