“DİYARBAKIR’DA KARDEŞLİĞE YÖNELİK HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ”

29 Kasım 2015 14:00, Basın


“DİYARBAKIR’DA KARDEŞLİĞE YÖNELİK HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ”


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Diyarbakır’da gerçekleştirilen hain saldırıyı kınayarak, “Olayda hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve şehit polislerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelere başsağlığı, yaralanan gazeteci ve güvenlik görevlilerine acil şifalar diliyoruz” dedi.


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Diyarbakır’da gerçekleştirilen hain saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:


“HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Diyarbakır Baro Başkanlığı tarafından Sur ilçesinde düzenlenen basın açıklamasının ardından yapılan,  toplumsal huzur ve kardeşliğimize yönelik hain saldırıyı kınıyoruz. Saldırı sonucu Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve iki polisimizin hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Olayda hayatını kaybeden Elçi ve şehit polislerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelere başsağlığı, yaralanan gazeteci ve güvenlik görevlilerimize acil şifalar diliyoruz.


Terör saldırılarının amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmaktır. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Provokasyonlara gelinmemeli, toplumsal kardeşliği bozmak, milletimizi ayrıştırarak,  kaos ortamı yaratmak isteyenlerin oyunları boşa çıkarılmalıdır. Söz konusu olay bütün boyutlarıyla incelenmeli, fail ya da failler bulunarak hakettikleri ceza verilmelidir.

 

HAK-İŞ olarak, hain saldırıyı nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden Tahir Elçi ve şehit polislerimize Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Kasım 2015 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu