KISA FİLM YARIŞMASINA SON BAŞVURU TARİHİ 16 KASIM’A UZATILDI

05 Kasım 2015 14:00, Basın


KISA FİLM YARIŞMASINA SON BAŞVURU TARİHİ 16 KASIM’A UZATILDI


Türkiye'nin en büyük işçi konfederasyonlarından biri olan HAK-İŞ'in “Kısa Film Uzun İş” sloganıyla başlattığı Kısa Film Yarışmasının bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek. Kısa Film Yarışmasının daha önce 1 Kasım 2015 olarak ilan edilen son başvuru tarihi, gelen yoğun talep üzerine 16 Kasım 2015 Pazartesi gününe kadar uzatılmıştır.


HAK-İŞ Kısa Film Yarışmanın bu yılki özel temasını ise her yıl olduğu üzere “Emek” oluşturuyor.


Kurmaca, canlandırma ve deneysel dalında 10 dakikayı geçmeyen kısa film çalışmalarının değerlendirileceği Kısa Film Yarışması'nda, her üç kategori için de ortak birinci, ikinci ve üçüncü çalışmalar seçilecek.


ÖDÜLLÜ YARIŞMA


HAK-İŞ Kısa Film Yarışması'nın teması geçtiğimiz yıl olduğu gibi “Emek” olacak.


Yarışmada;

Birinci olan filme 10 bin TL,

İkinci olan filme 5 bin TL,

Üçüncü olan filme ise 2 bin 500 TL ödül verilecek.

Özel Ödül ise 2 bin 500 TL ile ödüllendirilecek.

Jüri, projeye olumlu katkılarından ötürü, geçtiğimiz yıl olduğu gibi oyuncu, sanatçı ve destekçileri de ödüllendirilecek.

En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo, En İyi Kurgu, En İyi Müzik ve En İyi Görüntü ile Sendikacı Gözünden dallarında ödül ve özel tasarlanan "ödül plaketi" takdim edilecek.


Kısa film yarışmasına başvurular, posta yoluyla HAK-İŞ Genel Merkezine (Tunus Caddesi No: 37 Kavaklıdere/Ankara)  yapılacak. Adayların, kısa filmlerini DVD formatında 7 kopya göndermeleri gerekiyor. Başvuru formları ise yarışmanın resmi web sitesi olan www.hakiskisafilm.org adresinden temin edinilebilecek.


Ödüle değer bulunan sanatçı, yapım ve destekçiler, Aralık ayı içerisinde düzenlenecek bir törenle ödüllerini alacak.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Kasım 2015 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu