HAK-İŞ GENEL BAŞKANLIĞINA MAHMUT ARSLAN YENİDEN SEÇİLDİ

24 Ekim 2015 14:00, Haberler


HAK-İŞ GENEL BAŞKANLIĞINA MAHMUT ARSLAN YENİDEN SEÇİLDİ


HAK-İŞ Konfederasyonu 13. Olağan Genel Kurulu 22-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Ankara’da toplandı. Genel Kurulun üçüncü günü (bugün) yapılan seçimler sonucunda, Mahmut ARSLAN, HAK-İŞ Genel Başkanlığına yeniden seçildi.


Tek turla yapılan seçimler sonucunda HAK-İŞ Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Genel Başkan                                              Mahmut ARSLAN

Genel Başkan Yardımcısı                           Mehmet ŞAHİN

Genel Başkan Yardımcısı                           Settar ASLAN

Genel Başkan Yardımcısı                           Mustafa TORUNTAY

Genel Başkan Yardımcısı                           Ali Cengiz GÜL


Genel Başkan Mahmut ARSLAN, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada, delegelere teşekkür etti. ASLAN, HAK-İŞ Konfederasyonunun sağduyulu, coşkulu ve sendikal demokrasiye yaraşır görkemli bir genel kurul yaptığını söyledi. HAK-İŞ’in 13. Olağan Genel Kurulu ile 40. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerini yaklaşık 8 bin kişinin katılımıyla muhteşem bir açılışla gerçekleştirdiğini ve Türk sendikal hareketinde bir ilke imza attığını kaydetti.


ARSLAN, HAK-İŞ’in “Erdemli Sendikacılık: Örgütlenme, Dayanışma, Refah, Kardeşlik, Demokrasi, Özgürlük” temasıyla gerçekleştirdiği genel kurulda önümüzdeki dört yıllık döneme ilişkin hedef ve vizyonunun da ortaya koyulduğunu kaydetti. ARSLAN, Genel Kurulun, gerek katılımcıları gerekse yapılan konuşmalarla Türkiye’nin ve işçi hareketinin gündemine oturduğunu söyledi.


HAK-İŞ’in örgütlenme ve Erdemli Sendikacılık konusunda önüne önemli bir hedef koyduğunu belirten ARSLAN, önümüzdeki dört yıllık dönemde bu hedeflerin gerçekleştirilmesi konusunda adımların atılacağını ifade etti.


HAK-İŞ Genel Kurulunda HAK-İŞ’in 2015-2019 yol haritasını oluşturan, çalışma hayatı ve Türkiye’nin temel sorunları ile küresel bakış açısını içeren politika ve çözüm önerileri olarak beş kategoride 68 başlıkta çok önemli kararlar alındı.


HAK-İŞ KONFEDERASYONU 13. OLAĞAN GENEL KURUL KARARLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Ekim 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu