HAK-İŞ ve ÇASGEM ORTAKLIĞINDA YÜRÜTÜLEN İSG EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

15 Eylül 2015 14:00, Haberler


HAK-İŞ ve ÇASGEM ORTAKLIĞINDA YÜRÜTÜLEN İSG EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

 

HAK-İŞ ve ÇASGEM Ortaklığında Yürütülen İSG Projesinin Karabük ve Kocaeli Eğitimleri Başarıyla Tamamlandı

 

HAK-İŞ ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) ortaklığında yürütülen “Çalışanlara Yönelik Yeterlilik Odaklı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Projesi kapsamında Karabük eğitimleri 08-09 Eylül 2015 ve Kocaeli eğitimleri ise 11-12 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi.

 

Söz konusu eğitimlere Hak-İş Projeler Koordinatörü Şahin Serim, Sosyal Diyalog Uzmanı Rıdvan Günay, Proje Asistanı Fatma Yavuz ve Çelik-İş Sendikası Uzmanı M.Onur Sayılan'dan oluşan Proje ekibi katılırken, proje ortağı ÇASGEM adına Eğitim Uzmanı İsmail Akgün ve Eğitim Müdürü ve A Sınıfı ISG Uzmanı Şeyhmuz Ektirici katıldı.

 

Karabük'te gerçekleştirilen eğitimler 2 gün 14 saat sürmüş olup 3 ayrı sınıfta toplam Çelik-İş Sendikasını üyelerinden oluşan 72 iş yeri temsilcileri ve işçiler eğitimlerden yararlandı.

 

Karabük eğitim programına Çelik-İş adına Karabük Şube Başkanı ve HAK-İŞ İl Temsilcisi Ulvi Güngören, Kardemir İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Onur, İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Gürsoy, Karabük Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih Uysal, Karabük Üniversitesi A Sınıfı ISG Uzmanı Yrd. Doç. İbrahim Çayıroğlu ve Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi A Sınıfı ISG Uzmanları Mehmet Pancar ve Mehmet Polat katıldı. İki gün süren ISG Karabük eğitimi sonunda kursiyerlere sertifikaları törenle takdim edildi.

 

Kocaeli'nde gerçekleştirilen eğitimler de 2 gün 14 saat sürmüş olup 3 ayrı sınıfta toplam Çelik-İş ve Hizmet-İş Sendikalarının üyelerinden oluşan 60 iş yeri temsilcileri ve işçiler eğitimlerden yararlandı. Kocaeli Eğitim Programına Çelik-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı ve HAK-İŞ İl Temsilcisi Şerafettin Koç, Çelik-İş Sakarya Şube Başkanı Rıfat Kurt ve Çelik-İş Sendikası Kocaeli Bölge Temsilcisi Erdal Yaldız katıldı. Eğitici olarak proje iştirakçi okulu İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Özcan Bedel, A Sınıfı ISG Uzmanı Erdal Evcil, Hasan Burçin Menteş, Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü A Sınıfı ISG Uzmanı Erhan Akı ve A Sınıfı ISG Uzmanları Mehmet Pancar, Mehmet Polat, Yasin Kocabıyık, Adem Soysal ve Önder İnkaya katıldı.

 

İki gün süren ISG Kocaeli eğitimi sonunda kursiyerlere sertifikaları törenle takdim edildi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Eylül 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu