AZERBAYCAN HEYETİNE GENÇLİK PROJELERİMİZİ ANLATTIK

18 Ağustos 2015 14:00, Haberler


AZERBAYCAN HEYETİNE GENÇLİK PROJELERİMİZİ ANLATTIK

 

Azerbaycan’ın iktidar partisi olan Yeni Azerbaycan Partisi Gençlik Kolları Başkanı ve Azerbaycan Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Seymur Orucov ve beraberindeki Gençlik Kolları Heyeti HAK-İŞ’i ziyaret etti.

AK Parti’nin davetlisi olarak ülkemizde bulunan Yeni Azerbaycan Partisi Gençlik heyeti 18 Ağustos 2015 tarihinde HAK-İŞ’i ziyaret ederek Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile görüştü.

 

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, heyeti HAK-İŞ Konfederasyonu’nda görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldız, HAK-İŞ’in gençlik konusu üzerinde yoğun çalışmalar gerçekleştirdiğini ve son dönemde özellikle taşeron işçilere yönelik örgütlenme çalışmaları kapsamında HAK-İŞ’in üye sayısının yarısını gençlerin oluşturduğunu ifade etti.

HAK-İŞ’in genel kurul kararlarında da yer aldığı üzere kadın ve gençlik konusunun önemsendiğini, kadın çalışmaları konusunda sistematik çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini, gençlik konusunda da birçok projenin hayata geçirildiğini belirtti.

 

HAK-İŞ’in gençleri önemsediğinin altını çizen Yıldız, dünyada büyük bir ivme kazanan staj konusunda da HAK-İŞ’in yıllardır süren çalışmaları olduğunu hatırlattı. Yıldız, “HAK-İŞ gençleri önemsemektedir. Bizim gençlik konusunda rüyalarımız, projelerimiz var. Biz her genci bir değer olarak görürüz. Bu açıdan imkânlarımız dâhilinde her üç haftada iki üniversite öğrencisini konfederasyonumuz çatısı altında staj imkânı ile buluşturuyoruz. Staj çok önemli bir konu, hem biz, hem staj gören arkadaşlarımız için büyük bir avantaj” dedi.

 

Yeni Azerbaycan Partisi Gençlik Kolları Başkanı Seymur Orucov HAK-İŞ’i ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek HAK-İŞ’in ulusal ve uluslararası alandaki projelerini yakından takip ettiklerini söyledi. HAK-İŞ’in özellikle staj konusundaki projesini çok önemsediklerini söyleyen Orucov, söz konusu projeyi Azerbaycan’da da uygulayabileceklerini ifade etti.

 

Önümüzdeki süreçte HAK-İŞ ile birlikte projeler geliştirmek istediğini ifade eden Orucov, HAK-İŞ’in son dönemdeki başarılarını desteklediklerini vurguladı.

 

Ziyaretin sonunda Genel Sekreterimiz heyete hediye takdim etti. Toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Ağustos 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu