ARSLAN’DAN ÖZ İPLİK-İŞ SENDİKASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

12 Haziran 2015 14:00, Haberler


ARSLAN’DAN ÖZ İPLİK-İŞ SENDİKASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Öz İplik-İş Sendikası’nın 12. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlığa yeniden seçilen Murat İnanç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Arslan, Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç'ı 12 Haziran 2015 tarihinde Sendika Genel Merkezinde ziyaret etti. Ziyarette Öz İplik-İş Sendikası Genel Teşkilatlanma Sekreteri Kemal Sönmez de yer aldı.

 

Arslan, Öz İplik-İş Sendikası’nın başarılı bir kongre geçirdiğini belirterek, seçilen yeni yönetime başarılar diledi. HAK-İŞ olarak Öz İplik-İş Sendikası’nın her zaman yanında olduğunu belirten Arslan, "Öz İplik-İş'in tarihine yakışır bir şekilde büyümesini sürdüreceğine inanıyoruz" dedi.

 

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç ise ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız'a teşekkür ederek, "HAK-İŞ desteği bizim için çok önemli" dedi. Öz İplik-İş Sendikasını sektörün en büyük sendikası konumuna taşımak için mücadele ettiklerini söyleyen İnanç, örgütlenme çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Haziran 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu