HAK-İŞ İLE AKDENİZ KARPAS ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

12 Mayıs 2015 14:00, Haberler


HAK-İŞ İLE AKDENİZ KARPAS ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

 

Konfederasyonumuz HAK-İŞ ile AKDENİZ KARPAS ÜNİVERSİTESİ arasında HAK-İŞ Konfederasyonu üyeleri için özel indirim işbirliği anlaşması imzalandı.

 

Akdeniz Karpas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Şen ve Mütevelli Heyet Üyesi Ahmet Erbaş, 12 Mayıs 2015 tarihinde Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile HAK-İŞ Genel Merkezinde bir araya gelerek işbirliği anlaşmasını imza altına aldı.

 

Genel Başkanımız Arslan, HAK-İŞ’in bir üniversite ile işbirliği anlaşması imzalamasının önemli olduğunun altını çizerek, HAK-İŞ’in eğitim ve öğretime verdiği değerin göz ardı edilemeyecek düzeyde olduğunu vurguladı. Endüstriyel ilişkiler yönünden de önemli bir protokol olduğunu ifade eden Arslan, üniversite ile HAK-İŞ arasında bir sosyal ortaklık modeline dayanan yeni bir modelin inşa edilmesinin önemli olduğunu ifade etti.

Akdeniz Karpas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Şen, Türkiye’de çalışma hayatına yön veren önemli aktörlerden biri ve Türkiye’nin en büyük işçi Konfederasyonlarından olan HAK-İŞ ile bir işbirliği anlaşması imzalamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şen, 300 yüz bini aşan üye sayısıyla HAK-İŞ’in bütün üyeleri için anlamlı ve uygulanabilir bir anlaşmaya imza atıldığını vurgulayarak, uluslararası alanda kabul görmüş prestijli 4 yıllık lisans ve yüksek lisans programları olan Akdeniz Karpas Üniversitesi’nin alanında kendini ispat etmiş bir kurum olduğunu belirtti.

Konuşmalarından ardından Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Akdeniz Karpas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Şen İşbirliği anlaşmasını imzaladı.

Genel Başkanımız Arslan, Rektör Şen’e üzerinde HAK-İŞ arması bulunan vazo hediye etti.

İmzalanan İşbirliği Anlaşması çerçevesinde HAK-İŞ üyeleri ve üyelerin 1. dereceden aile fertleri,  Akdeniz Karpas Üniversitesinde, ön lisans, lisans ve yüksek lisans programlarında her bir öğrenci için %60 indirim temin edilmek suretiyle burs alacak.

 

İşbirliği Anlaşmasını görüntülemek için tıklayınız..

 

Detaylı bilgi için tıklayınız..

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Mayıs 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu