HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ ÜYELERİNDEN ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN

30 Ekim 2019 19:05, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ ÜYELERİNDEN ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 30 Ekim 2019 tarihinde HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin başkanlığındaki Kadın Komitesi Başkan ve yardımcılarını kabul etti. 

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin ve Komite üyeleri Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a HAK-İŞ 14. Olağan Genel Kurulunda yeniden Genel Başkan seçilmesi dolayısıyla hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in sendikal mücadelesinde kadınlara büyük roller düştüğünü belirterek, “Kadınlara yaptığımız bütün etkinliklerin tek öznesi sizsiniz. Bunun için hepimizin çok çalışması gerekiyor. Kadın Komitelerimize burada büyük görevler düşüyor. Sizlerle birlikte kitlesel eylemlere imza atıyoruz. HAK-İŞ’in mücadelesi sadece bir medeniyet mücadelesi değil, bir erdemlilik hareketidir” ifadelerini kullandı.

Zengin, “Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın HAK-İŞ Kadın Komitesine sağladığı  büyük katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, yapılan faaliyetlere ve büyük  başarılara hep birlikte imza attık dedi.

HAK-İŞ Kadın Komite üyeleri, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı sendikaların kadın komiteleri, yürüttükleri faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

Günün anısına HAK-İŞ Kadın Komitesi üyeleri Genel Başkanımız Mahmut Arslan'a Fidan temalı resim çerçevesi ve çiçek hediye ettiler.

Kadınlardan Yıldız’a Hayırlı Olsun Dileği

 Kadın Komitesi üyeleri Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız ile de biraraya gelerek hayırlı olsun dileğinde bulundular. Kadın Komitesi üyeleri Yıldız’a hediye takdim ettiler.


HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Ekim 2019 19:05, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu