ARSLAN, GENÇ SENDİKACILAR EĞİTİM YOLUYLA BİLİNÇLENİYOR KONULU PROGRAMA KATILDI

10 Eylül 2019 12:13, Komite Etkinlikleri


ARSLAN, GENÇ SENDİKACILAR EĞİTİM YOLUYLA BİLİNÇLENİYOR KONULU PROGRAMA KATILDI

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı kapsamında, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in Gençlik Komitesi koordinatörlüğünde düzenlenen “Genç Sendikacılar Eğitim Yoluyla Bilinçleniyor” konulu eğitim programı 10 Eylül 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirilen programa üye sendikalarımızın yönetim kurulu üyeleri,HAK-İŞ komite üyeleri  ile sendikalarımızın genel merkezlerinde ve işkolu sendikalarımızın Ankara’da örgütlü olduğu işyerlerinde çalışan genç sendikacılar ile yükseköğretim gören üniversiteli gençler katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan konuşmasında ülkemizin daha büyük bir güç haline gelmesi, aydınlık yarınlara ulaşması konusunda gençlere büyük görevler düştüğünü belirtti. Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu olarak gençlerle her fırsatta bir araya gelerek, gençlerin bugünkü ve gelecekteki sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek özgün projeler ve çalışmalar hazırladıklarını, HAK-İŞ’in çalışmalarını, çalışma hayatının sorularını ve sendikal faaliyetleri anlattıklarını sözlerine ekledi.

Arslan, “Biz insanız, bizim mutlaka değerlerimiz ve bizi insan yapan ve diğer canlılardan farklı kılan hedeflerimiz, hayallerimiz ve gerçekleştirmek istediğimiz doğrularımız olmalı. Bizim ideallerimiz olmalı. Toplum için, ailemiz için, yaşadığımız şehrimiz için, ülkemiz için insanlık için bizim hayallerimiz olmalı. Her insanda derin hazineler vardır ve bizim onları ortaya çıkarmamız gerekiyor. Bunları farketmemiz, anlamamız gerekiyor. Kendinizin içindeki hazineleri ortaya çıkarın ve o zaman çok değerli olduğunuzun farkına varacaksınız ve toplumsal hayatta da değerli olduğunuzu fark edeceksiniz” dedi.

HAK-İŞ Gençlik Komitesi Başkanı Elif Yıldırım “Genç Sendikacılar Eğitim Yoluyla Bilinçleniyor” konulu eğitimle ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.

Eğitim programında Türkiye’de Çalışma Hayatı Mevzuatı, Sendikal Örgütlenme, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Kişisel İletişim Becerileri, Sosyal Medyanın Etkin Kullanımı konularında 2 günlük eğitim gerçekleştirilecek.


HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Eylül 2019 12:13, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu