HAK-İŞ VE MEMUR-SEN 1 MAYIS’I BİRLİKTE KONYA’DA KUTLAYACAK

02 Nisan 2015 14:00, Haberler


HAK-İŞ VE MEMUR-SEN 1 MAYIS’I BİRLİKTE KONYA’DA KUTLAYACAK

 

HAK-İŞ ve MEMUR-SEN, 1 Mayıs’ı birlikte Konya’da kutlama kararı aldı.

HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Mehmet Şahin ve MEMUR-SEN Genel Başkan Vekili Günay Kaya, iki konfederasyonun bu yıl 1 Mayıs’ı birlikte kutlama konusunda görüş birliğine vardığını açıkladı. Buna göre, HAK-İŞ ve MEMUR-SEN, 1 Mayıs’ı Konya’da kitlesel bir biçimde birlikte kutlayacak.

 

1 Mayıslar emek hareketinin birlik, mücadele ve dayanışma günü olarak tüm dünyada yıllardır kutlanmaktadır. 1 Mayıslar, ekmek, barış ve özgürlük taleplerinin yükseldiği günlerdir. HAK-İŞ ve MEMUR-SEN olarak, Konya başta olmak üzere 81 ilde 1 Mayıs'ı taleplerimizi ilettiğimiz bir gün olarak kutlayacağız.

 

HAK-İŞ ve MEMUR-SEN, 1 Mayıslarda verilecek mesajların içeriği ve gücünün önemine inanmaktadır. HAK-İŞ ve MEMUR-SEN, 1 Mayıs’ın işçilerin, memurların; emeklilerin, işsizlerin, kadınların, erkeklerin, gençlerin, çocukların, yaşlıların, kısacası toplumun tamamının sorunlarının dile getirildiği ve çözüm önerilerinin sunulduğu bir platform olmasından yanadır.

 

HAK-İŞ ve MEMUR-SEN olarak, bütün halkımızı Konya’da 1 Mayıs kutlamalarına katılmaya ve taleplerini dile getirmeye davet ediyoruz.

 

ŞAHİN’DEN MEMUR-SEN’E ZİYARET

 

Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ 1 Mayıs Hazırlık Komitesi Başkanı Mehmet Şahin ve beraberindeki heyet, 2 Nisan 2015 tarihinde MEMUR-SEN Genel Başkan Vekili Günay Kaya’yı ziyaret etti.

Ziyarete, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Emin Sürücü ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Esen ile Ekrem Yavuz katıldı.

 

Ziyarette, 2015 yılında Konya’da kutlanacak olan “ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” ile ilgili teknik değerlendirmelerde bulunuldu.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Nisan 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu