SAVCIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

01 Nisan 2015 14:00, Basın


SAVCIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

 

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

 

HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Mehmet ŞAHİN, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesine yönelik hain saldırıyı kınayarak, “Yaklaşan seçimler öncesinde ülkedeki istikrarı bozucu, seçim ortamını sabote etmeyi amaçlayan eylemleri kınıyoruz. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Savcımıza Allah’tan Rahmet, ailesine, milletimize ve adalet camiasına başsağlığı diliyoruz” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Mehmet ŞAHİN, İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesinin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

“HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesine yönelik hain saldırıyı nefretle kınıyoruz.

 

Terör saldırıların amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmaktır. Yaklaşan seçimler öncesinde ülkedeki istikrarı bozucu, seçim ortamını sabote etmeyi amaçlayan eylemleri kınıyoruz. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Sorunların çözümünün adaletten ve hukuktan geçtiği bir an olsun unutulmamalıdır.

 

HAK-İŞ olarak, terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda şehit olan Savcımız Mehmet Selim Kiraz’a Cenab-ı Hak’dan rahmet, ailesine, adalet camiasına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.”

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Nisan 2015 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu