BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI FEYZİOĞLU’NDAN ARSLAN'A ZİYARET

13 Şubat 2015 14:00, Haberler


BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI FEYZİOĞLU’NDAN ARSLAN'A ZİYARET

 

Barolar Birliği Başkanı, Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, 13 Şubat 2015 tarihinde HAK-İŞ'i ziyaret ederek Genel Başkanımız Mahmut Arslan ile görüştü.

Ziyarette, Feyzioğlu işçi hakları ile ilgili, İşçi konfederasyonları ile ortak bir proje yürütmeyi hedeflediklerini, proje kapsamında HAK-İŞ, TÜRK-İŞ ve DİSK ile ortaklaşa “Emek Kongresi” yapılmasının planlandığını ifade etti. Feyzioğlu, planlanan Emek Kongresi’nin kapsamını işçi hakları ve taşeronlaşma gibi gündemin en çok tartışılan konularının oluşturacağını, hukukçular, işçileri temsil eden konfederasyonlar ve uzmanlar tarafından konunun detaylı bir şekilde tartışılacağını kaydetti.

Arslan, HAK-İŞ’in işçi hakları ve taşeronlaşma konuları üzerinde önemle durduğunu belirterek, Türkiye genelinde yapılan “Taşeron İşçisi Gerçeği Araştırması” hakkında Feyzioğlu’na bilgiler verdi. Arslan, planlanan projenin başarılı sonuçlar vereceğini, gerek Konfederasyonlar gerekse Baro için karşılıklı fikir alışverişinin faydalı olacağını dile getirdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Şubat 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu