ENGELLİLER KOMİTESİNDEN SEVGİ EVLERİNE KİTAP BAĞIŞI

04 Aralık 2014 14:00, Haberler


ENGELLİLER KOMİTESİNDEN SEVGİ EVLERİNE KİTAP BAĞIŞI

 

HAK-İŞ Engelliler Komitesi, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde, Ankara Keçiören'de bulunan Sevgi Evleri'ne kitap bağışında bulundu.

Komitenin gönüllülerinden toplanan yüzlerce kitap, Sevgi Evleri Müdiresi Sümeyye Çatalak'a teslim edilerek, bu evlerde öğrenci ve okurların kullanımına sunuldu.

 

Kitapların Sevgi Evleri'ne bağışlanmak koşuluyla oluşturulan bir kampanya sonucu toplandığını belirten HAK-İŞ Engelliler Komitesi Başkanı Hanifi Karadağ, kampanyaya duyarlılığın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gönüllü katılımcılardan bize ulaştırılan yüzlerce kitabı, Komitemiz ve bağışçılar adına Sevgi Evleri'ne teslim etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

Karadağ, "Bu tür çalışmalar bize ayrıcalıklı yerimizi hatırlatıyor. Bağışladığımız kitapların, okuyuculara ufuk açmasını diliyor, bu kampanyada bize katkı sunan Kültür-Sanat, Gençlik ve Kadın komitelerimize ve tüm gönüllü kitap bağışçılarına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Sevgi Evleri Müdiresi Sümeyye Çatalak da HAK-İŞ Engelliler Komitesine yapmış olduğu kitap bağışından dolayı teşekkür etti.

 

Engelliler Komitesinin Tekerlekli Sandalye Hediyesi Sevindirdi

 

HAK-İŞ Engelliler Komitesi, dört engelli üye ve yakınına tekerlekli sandalye hediye etti.

 

Engelliler Komitesi olarak daha önce de bu tür yardım çalışmaları yaptıklarını kaydeden HAK-İŞ Engelliler Komitesi Başkanı Hanifi Karadağ, engelli üye ve üye yakınlarına hediye ettikleri tekerlikle sandalyenin bağışçılarını da açıklayarak teşekkür etti. Karadağ, üye ve yakınlarına teslim ettiğimiz 3 adet manuel ve 1 adet akülü tekerlekli sandalye, engelli üyelerimize verilmek üzere, Ak Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı, Öz Taşıma-İŞ Sendikası Başkanı ve Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanı Mustafa Toruntay tarafından verilmiştir. Komitemiz ve sandalyeleri ulaştırdığımız arkadaşlarımız adına kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

04 Aralık 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu